Novinky

Šantovka Living Day s Romanem Paulusem v sobotu 21. září – přesunuto na jaro 2025.

Nakoukněte pod pokličku Šantovka Living s Romanem Paulusem. Vše, co jste chtěli vědět o bydlení v této rezidenci a neměli jste příležitost se zeptat. V sobotu 21. září mimořádně otevíráme dveře našeho prodejního centra a zveme všechny zájemce nejen na setkání s prodejkyněmi, specialisty na klientské změny a zástupci dodavatelů, jako bonus také na grilovačku s šéfkuchařem Romanem Paulusem.

 

Tato speciální událost vám poskytne příležitost nahlédnout do interiéru našich dokončených bytů. Prohlédněte si exkluzivní byty v prestižní čtvrti přímo v centru Olomouce a objevte moderní bydlení s nadčasovým designem.

Pro potvrzení účasti stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář a vybrat si konkrétní čas vaší návštěvy, kdy budou naši prodejci k dispozici pouze vám.

 

Kde nás najdete:

Prodejní centrum Šantovka Living, Olomouc, Ostrovní 1228/30, Budova C1, byt 1

Přihlašujete se ZDE.

 

🟥 Přivítáme vás welcome drinkem.

🟥 Prohlédnout si můžete dva dokončené a vybavené vzorové byty.

🟥 K dispozici budou naše prodejkyně, které vás seznámí s aktuální nabídkou bytů v rezidenci u řeky Moravy a odpoví na vaše dotazy.

🟥 Dozvíte se komplexní informace nejen o dispozicích bytů, ale také o vybavení, zařízení a změnách, které je možné ve vašem vysněném bytě provést na vaše přání.

🟥 Děti zabaví drobný doprovodný program, abyste měli možnost v klidu probrat vše, co vás o bydlení zajímá.

🟥 Třešničkou na dortu bude občerstvení z olomouckého Bistra Paulus a dobroty z grilu od samotného šéfkuchaře Romana Pauluse.

🟥 Využijte jedinečné příležitosti navštívit nás mimořádně ve víkendovém čase od 11 do 16 hodin.

Objevte moderní bydlení s nadčasovým designem na unikátním místě s parkem i řekou na dosah ruky.

Rádi vám pomůžeme vybrat vaše bydlení snů v srdci Olomouce.

Těšíme se na vás!

Další novinky

Projekt Šantovka Living obstál při nedávných povodních na výbornou.

Povodně, které postihly před více než týdnem Moravu, nijak neohrozily rezidenční čtvrť Šantovka Living. Kvalitní inženýrské dílo zafungovalo přesně tak,…

Šantovka Living Day s Romanem Paulusem se přesouvá na jarní termín

S ohledem na mimořádnou situaci v regionu jsme se rozhodli přesunout sobotní akci Šantovka Living Day s Romanem Paulusem na…

Stavební práce pokračují ve velkém tempu

V areálu Šantovka Living panuje i v horkých letních dnech čilý pracovní ruch.   Budovy C2/D2 mají již dokončené fasády.…

    Zajímá Vás více?
    Kontaktujte nás!

    mám zájem o byt:
    v budově:

    porovnání bytů ()

    zobrazit smazat